Over 24Safe

24Safe levert veiligheidsproducten voor thuis en op het werk. U kunt deze producten via de website bestellen. Eenvoudig, veilig en snel. U kunt uw bestelling in overleg ook afhalen in Apeldoorn.
Wij verzenden pakketten via PostNL en DPD. Al onze zendingen mits boven €25,00 worden gratis verzonden. Voor Belgie geldt altijd een verzendtarief van €7,95. Wilt u de bestelling afhalen dan kunt u dit aangeven op de betaalpagina. Wij nemen dan contact met u op over het ophaaltijdstip. De meeste producten kunnen wij uit voorraad leveren, ook kan het zijn dat de levertijd 2-3 werkdagen is.

Graag geven wij u advies of een demonstratie van het product zodat u weet hoe u het op de juiste manier moet gebruiken. Met name bij producten als AED’s kan dit van belang zijn.

Voor alle producten van 24Safe geldt een zichttermijn van 8 dagen. Binnen deze termijn kunt u het product beoordelen en als u niet tevreden bent, kunt u het terug sturen. Wilt u een product terug sturen? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Gep Roeterdink – Eigenaar 24safe sinds 2001